Over ons

Avé Begeleiding helpt vermogende stichtingen, instellingen en particulieren om op basis van een onafhankelijke analyse van de ontwikkeling van hun belegd vermogen tot een gefundeerd oordeel te komen over:
  • het behaalde rendement
  • het daarmee gepaard gaande risico
  • de betaalde kosten
  • de fit van de gekozen beleggingsoplossing met de beleggingsovertuigingen en de financiële situatie van haar cliënten.

Wij beheren geen vermogens en verstrekken ook geen beleggingsadviezen, maar bewaken uw belangen bij uw contacten en uw samenwerking met uw beleggingsspecialisten. Dat doen we met een team van specialisten, dat de komende jaren verder zal groeien, gezien de duidelijke behoefte aan professionele begeleiding in de markt. Dat doen we onafhankelijk, integraal, integer en authentiek. En dat doen we iedere keer weer op maat, waarbij u de vorm bepaalt en niet wij.

"Helaas is het meer regel dan uitzondering, dat wij bij onze analyses constateren, dat er bij de kosten van het beleggen veel (vaak ook verborgen) kosten zijn, waar geen aantoonbare toegevoegde waarde tegenover staat. Franje noemen we dat bij Avé Begeleiding. Door die franje eerst te detecteren en vervolgens na opdracht van u weg te laten snijden door uw beleggingsspecialisten, kunt u veelal een kostenbesparing realiseren, die de extra kosten van onze vermogensbegeleiding ver te boven gaat. Per saldo belegt u daardoor professioneler en onafhankelijker, terwijl de kosten van het beleggen (inclusief die van Avé Begeleiding) vaak ook nog eens lager uitkomen. Dat verklaart ook ons succes" (Onno Akkermans).

 

Behoeften in de markt

Avé Begeleiding is in relatief korte tijd gegroeid van eenmanszaak naar een team van specialisten. De verwachting is, dat Avé begeleiding de komende jaren verder groeit. Dat baseren we op een duidelijke behoefte aan professionele begeleiding in de markt. Die behoefte is drieledig:

 

1
De behoefte om uitvoering van het beleggingsbeleid en de controle daarop te scheiden

Het beheren van vermogens en de controle op het beheren liggen in de praktijk nog vaak bij dezelfde partij: de bank/vermogensbeheerder. Met het inschakelen van Avé Begeleiding brengt u daarin scheiding aan.

2
De behoefte aan inzicht

Het vermogen is in de regel verdeeld over meerdere partijen. Dat levert een diversiteit aan rapportages en overzichten op, met ieder hun eigen parameters. Avé Begeleiding hanteert uniforme parameters in een onafhankelijk rapportagesysteem, waardoor appels met appels vergeleken kunnen worden. Dat levert u eindelijk het benodigde totaalinzicht op in de integrale prestaties van uw vermogen.

3
De behoefte om op hetzelfde kennisniveau het gesprek aan te gaan met beleggingsspecialisten

In gesprekken met beleggingsspecialisten geldt vaak een kennis-asymmetrie: deze specialisten hebben logischerwijs een significante kennisvoorsprong op hun gesprekspartners. Met ons aan uw zijde heft u deze asymmetrie op en vinden de gesprekken met de specialisten plaats op basis van gelijkwaardigheid.

Kernwaarden

De groei van Avé Begeleiding hebben we niet alleen te danken aan het feit dat wij als vermogensbegeleider naast de vermogende cliënt gaan staan, maar ook aan de manier waarop wij die diensten verlenen:

 

1
Onafhankelijk

Omdat wij zelf geen vermogen beheren of actieve beleggingsadviezen verstrekken, zal ons advies nooit gekleurd zijn, maar objectief en in het belang van u.

2
Integraal

Wij zijn uw sparring partner en supervisor ineen: de allround specialist die u inzicht biedt door overzicht, mede op basis van het Avé Rapportagesysteem.

3
Integer

Wij wensen geen directe relatie te leggen tussen de omvang van uw vermogen en de hoogte van onze declaraties. De oorsprong van uw vermogen is namelijk geen verdienste van ons. Daarnaast streven wij een goede verstandhouding na met banken en beheerders om daarmee het beste voor de cliënt te bereiken. De cliënt wordt daar echter altijd bij betrokken zowel direct als via een terugkoppeling achteraf.

4
Authentiek

Wij zijn van mening dat er bij de adviseurs van Avé Begeleiding geen wezenlijk verschil mag bestaan tussen de persoon die zij zakelijk zijn en de persoon in privé. Voor u moet duidelijk zijn met wie u te maken heeft. Hierbij is het belangrijker dat er respectvol met elkaar wordt omgegaan, dan dat iedere overtuiging gedeeld wordt. Geen Ja-knikkersmentaliteit, maar echte mensen waar u van op aan kunt.

Het team

Onno Akkermans:

"Het geeft me altijd weer veel voldoening als ik anderen verder kan helpen op een terrein waar ik goed in thuis ben. Daarbij ga ik steeds op zoek naar de vraag achter de vraag en kijk ik of de gebruikelijke oplossingen wel inderdaad zo voor de hand liggend zijn".

Lees meer
Maaike van Kilsdonk:

"De bijdrage die ik kan leveren aan zowel het inzicht in de ontwikkeling van het vermogen van onze klanten als aan de ontwikkeling van de organisatie van Avé Begeleiding vind ik het mooiste aan mijn werkzaamheden".

Lees meer
Claudia van Hoof:

"Als beginnend student zonder veel ervaring op financieel gebied kwam ik in contact met Avé Begeleiding. Door de fijne werksfeer binnen het team voel ik me hier helemaal op mijn gemak".

Lees meer

Vacatures

 

Wij willen de dienstverlening aan onze klanten continu optimaliseren. Daartoe willen we groeien. Niet alleen in de breedte, maar ook in de diepte.

Wij dagen je daarom uit.

Door te klikken op Senior Vermogensbegeleider of op Junior Vermogensbegeleider kun je zien waarnaar we momenteel specifiek op zoek zijn. Daarbij zijn wij overigens niet per definitie op zoek naar mensen die voldoen aan een vastomlijnd profiel, maar naar mensen die ervan overtuigd zijn, dat zij de dienstverlening aan onze klanten essentieel kunnen versterken. Jonge of juist ervaren mensen die geloven in het belang van onafhankelijke en professionele vermogensbegeleiding, die onze kernwaarden onderschrijven en die Avé Begeleiding een specifieke meerwaarde te bieden hebben, aan de voorkant of achterkant van die dienstverlening.
Ben je zeer ervaren, beschik je over een relevant netwerk en ambieer je ondernemerschap, dan is ook een samenwerkingsmogelijkheid bespreekbaar.

Spreekt Avé Begeleiding, onze werkwijze, onze filosofie en onze ambities je aan? Leg dan contact met Onno Akkermans.