Het team van Avé Begeleiding

 

 

 

 

Onno Akkermans

Onno Akkermans
Onno Akkermans

Onno Akkermans is in 2012 gestart met Avé Begeleiding.

Daarvoor werkte hij meer dan vijfentwintig jaar in de bancaire wereld, eerst aan de zakelijke kant en daarna als meewerkend voorman bij private banking-afdelingen van diverse banken, waar hij zowel vermogende particulieren als stichtingen en instellingen bediende.
Daar zag hij een steeds grotere discrepantie ontstaan tussen de specifieke behoefte aan begeleiding en de mate waarop banken daarin konden voorzien. Vermogende particulieren en instellingen hebben een groeiende behoefte aan integrale begeleiding door een onafhankelijk en ter zake kundige adviseur, zo constateerde Onno Akkermans. Banken kunnen per definitie geen onafhankelijke rol spelen. Daarnaast zijn vermogens vaak over meerdere banken verspreid en bestaan er buiten het vermogen bij de banken ook nog andere vermogensbestanddelen. In 2012 besloot hij daarom om met Avé Begeleiding zelf die begeleiding te gaan bieden aan vermogende particulieren en instellingen.


"Het geeft me altijd weer veel voldoening als ik anderen verder kan helpen op een terrein waar ik goed in thuis ben. Daarbij ga ik steeds op zoek naar de vraag achter de vraag en kijk ik of de gebruikelijke oplossingen wel inderdaad zo voor de hand liggend zijn. Niet zelden leidt dit tot geoptimaliseerde oplossingen voor onze relaties. Nooit in plaats van maar juist samen met mijn relaties ga ik het gesprek aan met banken, vermogensbeheerders en andere betrokken adviseurs. Ik kan er elke keer weer van genieten als ik in een constructief overleg met alle betrokkenen tot een passende invulling voor mijn relaties kan komen."

 

 

Maaike van Kilsdonk

Maaike van Kilsdonk
Maaike van Kilsdonk is direct na afronding van haar studie Bedrijfseconomie in 2014 aan de slag gegaan bij Avé Begeleiding.

Tijdens een minor Financiële Planning werd haar interesse voor beleggen gewekt, zodat ze besloot om zich hierin verder te specialiseren. Zo is zij bij Avé Begeleiding terecht gekomen. Niet alleen door haar praktijkervaring maar ook door de nodige studies waaronder een succesvolle start van haar CFA-studie en een afgeronde studie vermogensplanning is Maaike de loop der jaren inhoudelijk sterk gegroeid. Daarnaast is zij een echte regelaar aan wie je alles met een gerust hart kunt overlaten. Door deze combinatie van competenties is Maaike inmiddels verantwoordelijk geworden voor alle interne processen binnen Avé Begeleiding en vormt ze samen met Onno Akkermans het MT van Avé Begeleiding.


"De bijdrage die ik kan leveren aan zowel het inzicht in de ontwikkeling van het vermogen van onze klanten als aan de ontwikkeling van de organisatie van Avé Begeleiding vind ik het mooiste aan mijn werkzaamheden. Aan klantzijde houd ik me graag bezig met het opstellen van rapportages en analyses van de verschillende beleggingsportefeuilles. Intern ben ik degene die alle bedrijfsprocessen bewaakt en optimaliseert. Daarnaast help ik mijn collega’s graag en draag ik graag mijn steentje bij aan de toekomstige koers van Avé Begeleiding. Al met al een combinatie van taken en werkzaamheden waarin ik mijn persoonlijke interesses en ambities helemaal kwijt kan".

 

 

Claudia van Hoof

Claudia van Hoof
Claudia van Hoof is sinds september 2019 bezig met haar Bachelor studie Economie en Bedrijfseconomie in Tilburg en zocht daarnaast een baan, die daar goed bij aansloot.

Die baan vond zij begin 2020 bij Avé Begeleiding als Assistent Vermogensbegeleider. Inmiddels is zij actief betrokken bij de meeste analyses van Avé Begeleiding en neemt zij daarvan een steeds groter deel voor haar rekening.


"Als beginnend student zonder veel ervaring op financieel gebied kwam ik in contact met Avé Begeleiding. Door de fijne werksfeer binnen het team voel ik me hier helemaal op mijn gemak. Tijdens mijn werk word ik continu uitgedaagd om te leren en om mezelf te ontwikkelen. Op mijn beurt vind ik het weer plezierig om een groeiende bijdrage aan de ontwikkeling van Avé Begeleiding te kunnen leveren doordat ik tijdens mijn studie regelmatig onderwerpen tegenkom, die ik kan toepassen bij dit bedrijf. Ik heb er daarnaast veel plezier in om de relaties van Avé Begeleiding een zo duidelijk mogelijk inzicht te verschaffen in de ontwikkeling van hun belegde vermogen".