Het team van Avé Begeleiding

 

 

 

 

Onno Akkermans

Onno Akkermans
Onno Akkermans

Onno Akkermans is de grondlegger van Avé Vermogensbegeleiding. Hij werkte meer dan vijfentwintig jaar in de bancaire wereld, met name op private banking-afdelingen.

Daar zag hij een steeds grotere discrepantie ontstaan tussen behoeftes aan begeleiding en het aanbod daarin. Zo werden rendementen en risico’s van andere bezittingen dan beleggingen vaak in onvoldoende mate in beleggingsvraagstukken van vermogende cliënten meegenomen.

Er ontstond een steeds dringender behoefte aan integrale begeleiding door een onafhankelijk en ter zake kundige adviseur, zo constateerde Onno Akkermans. In 2012 besloot hij met Avé Begeleiding zelf die begeleiding te gaan bieden aan vermogende stichtingen, instellingen en particulieren.


"Het is heel mooi om te ervaren dat wij de verbindende schakel kunnen zijn tussen cliënten, banken, vermogensbeheerders en andere betrokken adviseurs . Ook in een zakelijke omgeving die de financiële sector is, kunnen wij op een heel integere, waardevolle manier samenwerken in het belang van de cliënt."

 

 

Erik Snitselaar

Erik Snitselaar
Erik Snitselaar heeft ruime ervaring opgedaan bij private banking afdelingen bij een grootbank en is geregistreerd bij het Dutch Securities Insitute (DSI) en de Federatie voor Financieel Planners (FFP).

Ruim 20 jaar geleden kwam Erik in aanraking met beleggen. Aangezien hij nog minderjarig was opende hij met toestemming van zijn ouders zijn eerste effectenrekening en ontwikkelde een passie voor de financiële markten. Het was voor hem vanzelfsprekend om zijn verdere studiekeuze hier op af te stemmen en bij een grootbank zijn carrière op te starten. Na diverse stappen gemaakt te hebben binnen de bank waarbij zijn laatste functie op de afdeling Wealth Management was maakte hij in januari 2020 de overstap naar Avé Begeleiding.


"Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt bij een grootbank waar ik me bezig heb gehouden met het bedienen van (zeer) vermogende relaties. Vanuit mijn vorige functie was ik al bekend met de werkwijze van Avé Begeleiding. Wat mij het meest aanspreekt bij Avé Begeleiding is de ruimte die we hebben om een onafhankelijke rol te kunnen innemen waarbij we daadwerkelijk naast de klant zitten in plaats van ertegenover. Het was voor mij een logische stap om deze overstap naar “de andere kant van de tafel” te maken en bij Avé Begeleiding in dienst te treden".

 

 

Maaike van Kilsdonk

Maaike van Kilsdonk
Maaike van Kilsdonk studeerde Bedrijfseconomie.

Tijdens een minor Financiële Planning ontstond haar interesse voor beleggen. Die interesse was zodanig dat ze besloot zich hier verder in te gaan specialiseren en daar ook heel gericht een baan in te gaan zoeken. Die vond ze al snel bij Avé Begeleiding.


"Ik zit hier helemaal op mijn plek. Ik leer ontzettend veel, maar kan tegelijkertijd heel veel bijdragen aan zowel de ontwikkeling van het vermogen van onze klanten als de ontwikkeling van Avé. Aan klantzijde hield ik me voorheen voornamelijk bezig met het opstellen van rapportages en analyses van hun verschillende beleggingsportefeuilles. Meer en meer neem ik de uitkomsten daarvan ook mee in de gesprekken met cliënten en hun beheerders. Intern ben ik degene die de bedrijfsprocessen bewaakt en optimaliseert. Een combinatie van taken en werkzaamheden die aansluit op mijn opleiding en waar ik mijn persoonlijke interesses helemaal in kwijt kan".

 

 

Suzanne Vissers

Suzanne Vissers
Suzanne Vissers heeft Econometrics & Operations Research aan Tilburg University gestudeerd en vervolgens cum laude haar masterdiploma Financial Mathematics aan het befaamde King’s College London behaald. Momenteel is zij aan het promoveren op het gebied van banking en financiële regulering aan de École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) in Zwitserland.

Deze veelzijdige, getalenteerde en gedreven promovenda ondersteunt ons met het analyseren van risico’s en rendementen en de research daarnaar. Zij draagt op die manier essentieel bij aan het optimaliseren van de begeleiding die wij onze klanten bieden.


"Het is mede de werkervaring die ik intussen bij Avé heb opgedaan die mij heeft doen besluiten om me te richten op theoretisch en kwantitatief onderzoek naar financiële vraagstukken. De kwantitatieve financiële richting intrigeert mij enorm: het analyseren, het leggen van verbanden en het ontwikkelen van formules om rendementen en daarmee de dienstverlening naar een hoger plan te tillen. Dat ik dat ook nog eens mag doen bij een bedrijf dat zo oprecht betrokken is bij haar klanten, maakt het extra waardevol".