Het team van Avé Begeleiding

 

 

 

 

Onno Akkermans

Onno Akkermans
Onno Akkermans

Onno Akkermans is de grondlegger van Avé Vermogensbegeleiding. Hij werkte meer dan vijfentwintig jaar in de bancaire wereld, met name op private banking-afdelingen.

Daar zag hij een steeds grotere discrepantie ontstaan tussen behoeftes aan begeleiding en het aanbod daarin. Zo werden rendementen en risico’s van andere bezittingen dan beleggingen vaak in onvoldoende mate in beleggingsvraagstukken van vermogende cliënten meegenomen.

Er ontstond een steeds dringender behoefte aan integrale begeleiding door een onafhankelijk en ter zake kundige adviseur, zo constateerde Onno Akkermans. In 2012 besloot hij met Avé Begeleiding zelf die begeleiding te gaan bieden aan vermogende stichtingen, instellingen en particulieren.


"Het is heel mooi om te ervaren dat wij de verbindende schakel kunnen zijn tussen cliënten, banken, vermogensbeheerders en andere betrokken adviseurs . Ook in een zakelijke omgeving die de financiële sector is, kunnen wij op een heel integere, waardevolle manier samenwerken in het belang van de cliënt."

 

 

Maaike Nies

Maaike Nies
Maaike Nies studeerde Bedrijfseconomie.

Tijdens een minor Financiële Planning ontstond haar interesse voor beleggen. Die interesse was zodanig dat ze besloot zich hier verder in te gaan specialiseren en daar ook heel gericht een baan in te gaan zoeken. Die vond ze al snel bij Avé Begeleiding.


"Ik zit hier helemaal op mijn plek. Ik leer ontzettend veel, maar kan tegelijkertijd heel veel bijdragen aan zowel de ontwikkeling van het vermogen van onze klanten als de ontwikkeling van Avé. Aan klantzijde hield ik me voorheen voornamelijk bezig met het opstellen van rapportages en analyses van hun verschillende beleggingsportefeuilles. Meer en meer neem ik de uitkomsten daarvan ook mee in de gesprekken met cliënten en hun beheerders. Intern ben ik degene die de bedrijfsprocessen bewaakt en optimaliseert. Een combinatie van taken en werkzaamheden die aansluit op mijn opleiding en waar ik mijn persoonlijke interesses helemaal in kwijt kan".

 

 

Suzanne Vissers

Suzanne Vissers
Suzanne Vissers heeft Econometrics & Operations Research aan Tilburg University gestudeerd en vervolgens cum laude haar masterdiploma Financial Mathematics aan het befaamde King’s College London behaald. Momenteel is zij aan het promoveren op het gebied van banking en financiële regulering aan de École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) in Zwitserland.

Deze veelzijdige, getalenteerde en gedreven promovenda ondersteunt ons met het analyseren van risico’s en rendementen en de research daarnaar. Zij draagt op die manier essentieel bij aan het optimaliseren van de begeleiding die wij onze klanten bieden.


""Het is mede de werkervaring die ik intussen bij Avé heb opgedaan die mij heeft doen besluiten om me te richten op theoretisch en kwantitatief onderzoek naar financiële vraagstukken. De kwantitatieve financiële richting intrigeert mij enorm: het analyseren, het leggen van verbanden en het ontwikkelen van formules om rendementen en daarmee de dienstverlening naar een hoger plan te tillen. Dat ik dat ook nog eens mag doen bij een bedrijf dat zo oprecht betrokken is bij haar klanten, maakt het extra waardevol".